Skip to main content

WWIN LIGA: Velika pobjeda u Gabeli za vrh prvenstvene ljestvice!

U posljednjem susretu 4. kola WWin lige BiH, Posušje je u Gabeli pobjedilo domaći GOŠK rezultatom 0:1. 

WWin Liga BiH
HŠK Posušje

U posljednjem susretu 4. kola WWin lige BiH, Posušje je u Gabeli pobjedilo domaći GOŠK rezultatom 0:1. 

Plavo-bijeli su ostavili bolji dojam u prvom poluvremenu, a poveli su u 42. minuti preko Vinka Rozića, na asistenciju fantastičnog Marka Hanuljka.

 

Vinko Rozić

 

Domaći vratar istrčao je daleko sa svog gola u pokušaju da presječe dodavanje, međutim Rozić je bio brži, došao je do lopte i poslao je u mrežu za 0:1 i veliko slavlje više od 300 gostujućih navijača.

Izabranici Duša Vraneševića su u drugom poluvremenu uglavnom razmišljali o obrani vlastitog gola u čemu su na kraju i uspjeli, te su na kraju meča slavili velika tri boda i najbolji start u prvenstvo od kad se igra Premijer liga BiH. Više od 300 gostujućih navijača na kraju je pozdravilo svoje ljubimce uz povike: "Svi u Mostar!"

S tri nova boda Posušje je izbilo na vrh ljestvice dok je GOŠK u četvrtom nastupu ubilježio četvrti poraz i nalazi se na začelju ljestvice zajedno s tuzlanskom Slobodom koja ima isti učinak.

Posušje sada ima 10 bodova i preskočilo je na vrhu dva sarajevska kluba, Sarajevo i Željezničar koji imaju po 9 bodova, s tim da Sarajevo ima utakmicu manje u odnosu na Željezničar i Posušje.

Posušje će u utorak na noge Zrinjskom, a utakmica se igra u utorak 03.09.2024. od 21:00 sat.