Skip to main content

ŠKOLA NOGOMETA: Velike pobjeda pionira i juniora!

Akademija
hsk posusje

Proteklog vikenda nastavljena su natjecanja u Omladinskoj Premijer ligi BiH, Omladinskoj ligi FBiH - Jug i MŽNL ŽHB/ŽZH.


Pioniri trenera Ivana Oreča i Vinka Markote upisali su novu pobjedu u Mostar nad favoriziranim HŠK Zrinjski Mostar, rezultat je na kraju glasio 4-5 za momčad s Mokrog Doca. Za veliku pobjedu u Mostaru pogađali su: Emanuel Kovač 14min, Mirko Marjanović 17 min, Emanuel Primorac (ag.), Jakov Penava 35 min i Lovor Ćuk 46 min.


Nakon pionira na teren su istrčali izabranici Filipa Zovke i Hrvoja Ercega, koji su u neljudskim uvjetima(velika vrućina) u Mostaru uspjeli odnijeti bod prvaku BiH, a pogodak vrijedan velikog boda djelo je braniča Marijana Bagarića.

Pet kola Omladinske Premijer lige BiH su iza nas, a Kadeti drže 6 poziciju prvenstvene ljestvice s omjerom 2 pobjede, 2 remiji i 1 poraz, dok su pioniri na 5 poziciji s omjerom 3 pobjede i 2 poraza.

Juniori trenera Ante-Darija Stipića i Mate Stipića upisali su prvu ovosezonsku pobjedu, na Mokrom Docu pao je FK Leotar iz Trebinja 3-1. Golove za plavo-bijele postizali su Domagoj Galić 5 minuta, Ante Erceg 21 minuta i Luka Bašić 87 minuta susreta.


Danas je krenula i MŽNL ŽHB/ŽZH, a u prvom kolu ždrijeb je sastavio HŠK Posušje i NK Široki Brijeg.


Početnici trenera Damira Ramljaka i Lea Sliškovića nisu uspjeli okruniti odličnu igru s pobjedom, pa je na kraju završilo 2-2.
Pioniri II Ivana Oreča, također nisu uspjeli okruniti odličnu igru, na kraju gosti s Pecare nose jedan bod, 2-2. 

Za plavo-bijele su pogađali Jure Protrka i Mario Dodig. 

 

 

ŠKOLA NOGOMETA 02.09.2024.g.