Skip to main content

Denis Ćorić proglašen najboljim trenerom u BiH za sezonu 2023./2024.!

Tradicionalna manifestacija Kristalnih 11 održana je jučer u Sarajevu, a proglašeni su najbolji pojedinci u protekloj sezoni.

Prva momčad
HŠK Posusje

Tradicionalna manifestacija Kristalnih 11 održana je jučer u Sarajevu, a proglašeni su najbolji pojedinci u protekloj sezoni.

Manifestacija Kristalnih 11 održana je  osmi put u organizaciji Sindikata profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini.

Na ceremoniji održanoj u sarajevskoj Vijećnici izabrani su najbolje momčadi muške i ženske Premijer lige BiH, najbolji igrač i igračica, najbolji mladi igrač i igračica Premijer lige, te najbolji sudac i najbolji trener, te trenerica elitnog ranga natjecanja u Bosni i Hercegovini.

Za najboljeg igrača očekivano je proglašen napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija koji je četvrtu sezonu zaredom okončao kao najbolji strijelac lige, a najbolji mladi igrač sezone je Muhamed Buljubašić iz Sarajeva. 

Najboljim trenerom u sezoni 2023./2024. je proglašen naš stručnjak Denis Ćorić. 
Ćorić je s Posušjem napravio fenomenalan uspjeh, te je naš klub odveo do najboljeg plasmana od kad se igra zajednička Premijer liga BiH.


Nakon proglašenja, Ćorić je u svom govoru kazao kako ova nagrada pripada ne samo njemu, nego kompletno HŠK Posušje od uprave, igrača i vojske navijača, te se zahvalio klubu i svojoj obitelji na velikom povjerenju.

Šefe čestitamo!