Ono što su najavljivali, posuški nogometaši su i uspjeli. Protiv Leotara su došli do tri boda slavljem 1:0. Pogodak vrijedan tri boda djelo je Josipa Barišića iz slobodnog udarca u 86. minuti.Nogometaši Leotara došli su u Posušje po bod, a tako su se od početka i postavili, dok su domaći nogometaši od početka, kako su i najavili, krenuli po tri boda, ali u prvih 45 minuta nisu uspjeli probiti čvrsti bunker Leotara, čiji igrači nijednom nisu zaprijetili vrataru Posušja Borisu Baćku dok se pred golom Riste Perišića iz minute u minute redale prilike Posušja.

Josip Barišić, Milanović i Ilinković aktivni su bili na lijevoj strani i stvarali prilike za svoje suigrače, a posebno raspoložen bio je Barišić, koji je upošljavao svog prezimenjaka Tomislava, Luku Begića i Serdarušića, ali su njihovi udarci glavom iglavnom završavali iznad gostujućeg gola, a i Josip Barišić imao je fantastičnu priliku kada je nakon jednog obranjenog udarca naletio na loptu i sam bio pred Perišićem, ali je šutirao pored gola.

Dva udarca iz daljine je uputio i Davor Landeka, ali su i oni kao i većina drugih šuteva otišli malo iznad gola. Na početku drugog poluvremena izišaio je Serdarušić, a ušao Nikola Leko. Napravio je posuški trener Stipe Balajić dosta zamjena, ali učinak je i dalje bio isti. Brojni napadi, brojne prilike, ali je sve završavalo iznad gola ili rukama vratara Perišića koji je istaknuo svoju kandidaturu za igrača utakmice, ali mu ju je oteo Josip Barišić.

Dario Blagojević, koji je ušao s klupe, iznudio je slobodan udarac, odlično ga je izveo Barišić u 86. minuti pogodivši Perišićev donji desni kut i zatresao mrežu gostiju za tri velika boda, u borbi za ostanak, momčadi s Mokrog doca, koja u sljedećem kolu gostuje u Mostaru kod Zrinjskog.

Share This Story, Choose Your Platform!